Sivut

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Huippuponi

  Moikka!

En tosiaankaan tiiä mitä viime postauksen jälkeen tapahtu, mutta Hoo muuttu kun taikaiskusta ihan mahtavaks! Se seuraavana päivänä ton postauksen kirjottamisen jälkeen vähän semmonen että se ei menny oikeen mitenkään ja se tuntu olevan vähän jumissa kaulasta ja takapäästä. Siitä se on kuitenkin vaan kerta kerralta parantunu. En muista millon viimeks poni ois toiminu näin hyvin näinkin pitkän ajan putkeen. Tolla ponilla tuntuu olevan nyt paljon enemmän keskittymiskykyä ja se  malttaa kuunnella täydellisesti jokaisen käskyn. 

                                           Hypeltiin myös tossa keskiviikkona Hoon kanssa. Poni oli ihan huippu. Hypättiin sillä kertaa vähän korkeempaakin ja poni meni puhtaasti yli jokaisesta, toi poni on vaan niin kultaa! Hoo vetää aina ihan 101 % eikä se koskaan kiellä esteelle oli tie miten huono tai ahdas tahansa. Se ei oo kertaakaan tiputtanu puomia sen takia että olis tullu huono tie, tossa ponissa on ihan järjettömästi ponnua. 

Poni oli ihan tööt hyppyjen jälkeen 
                                 


Tänää ois tarkotus mennä tallille tekee ja maalaa vähän esteitä nii helpottuu vähän toi hyppääminenki ku poniki hahmottaa paikat paremmin kun puomi ei maastoudu niin hyvin hiekkaan 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti